Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0386 213 45 65 0386 213 72 34
WEB https://kirsehirogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Ahi Evran Mahallesi Prof.Dr. M.Ali Altın Bulvarı 730. sok.No 3 KIRŞEHİR
VİZYON : Öğretmenevini en kısa zamanda tüm birimleriyle ; konaklama , lokal, bahçe,okuma-dinlenme salonları ve yemekhane ünitelerini .üst düzey bir hale getirmek , hizmet sunumunu , iş verimini en kaliteli şekilde sunmak ve kurumsal kültürün oluşmasını sağlayarak diğer öğretmen evlerimize öncü bir kurum olmaktır.
MİSYON : Bakanlığın Tüm çalışan personeli ile emekli öğretmenlerin birbiriyle kaynaşması , bilgi ve birikimlerinin birbirlerine aktarması , konaklama ve dinlenmelerini sağlayacak şekilde imkanların hazırlanması.
BAŞARILAR : İLKE ve DEĞERLERİMİZ • Kalite, • Güncellik, • Güvenilirlik, • Mesleki uzmanlık, • Tarafsızlık ve şeffaflık, • Hesap Verilebilrlik İnsan Haklarına Dayalı demokratik yaklaşım • Hizmetten yararlanalanların memnuniyeti • Çevreye duyarlılık • Sorumluluk duygusu • Etkililiğe ve verimliliğe olan inanç

Otel Odası :49
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Jeo-Termal
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezinde yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Ahi Evran Mahallesi Prof.Dr.M.Ali Altun Bulvarı 730.Sokak No: 3 KIRŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmen evi şehir merkezinde olup konumu itibarı ile şehrin gürültüsünden etkilenmemektedir. Merkezde yer alması nedeniyle ulaşım sorunu yoktur. Şehirler arası otobüs işletmelerinin servis noktasına ortalama 200 metre uzaklıktadır. Şehirdeki bütün kamu kuruluşları ve okullara yaya olarak gidilebilecek bir mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : KURUMUMUZ ÖNCELİKLİ OLARAK ÖĞRETMENLERİMİZE HİZMET VERMEKTEDİR.